Vizomitin

Opis je aktualan 2014/06/23

  • Latino ime: Vizomitin
  • ATX kod: S01XA20
  • Aktivni sastojak: Plastokinonil-deciltrifenilfosfonijev bromid (Plastohinonildetiltrifenilfosfonij bromid)
  • proizvođač: Mitotech doo (Rusija)

struktura

Kapi Skulachev (Visomitin) sadrže u sastavu brom-plastokinonil-dekiltrifenilfosfonium - 0,155 mcg.

Pomoćne tvari: benzalkonijevog klorida 0,1 mg, natrij klorid - 9 mg, Valium - 2 mg, natrij dihidrogen fosfat - 0,81 mg, natrijev hidrogen fosfat dodekahidrat - 116,35 mg, otopina natrij hidroksida - do neutralnog pH, vode - do 1 ml.

Oblik izdavanja

Kapi za oči od Skulacheve (Visomithin) su prozirna bezbojna ili blago obojena tekućina. 5 ml takve tekućine u bočici za kapaljke, jednu bocu u kutiji.

Farmakološko djelovanje

Kapi za oči posjeduju Vizomitin keratoprotektivno djelovanje.

Farmakodinamika i farmakokinetika

farmakodinamiku

Visimitin je stvorio akademika Vladimir Petrovich Skulachev.

Sadrže kapi za oči bromid plastokvinonil deciltrifenilfosfonija (PDT) - derivat plastoquinone, ostataka u strukturi trifenilfosfina. Na niskim koncentracijama, tvar ima jak utjecaj antioksidans i poticajni učinak na epitelizaciju, suzenje, povećanu stabilnost suzavog filma.

farmakokinetika

Istraživanja na području farmakokinetike lijeka u ljudi nisu provedena. U pokusima na životinjama, utvrđeno je da je distribucija PDTF došlo unutar dva dana nakon intravenske primjene. Lijek je prisutan uglavnom u tkivima jetre, bubrega i srca u prvom satu nakon primjene. PDTF brzo prolazi kroz metaboličku razgradnju i reakciju s proteinima u plazmi.

Upozorenja za uporabu

  • sindrom suhog oka

Često, pacijenti daju droge nepouzdane učinke, pa se sjetite da je učinkovitost kapi Skulacheva od katarakt nije dokazano. Studije u tom smjeru su u tijeku, međutim, prerano je donijeti zaključke.

kontraindikacije

  • alergija na bilo koju od komponenti lijeka;
  • dob je manji od 18 godina.

Nuspojave

Vrlo rijetko se može razviti alergijske reakcije.

Upute za uporabu Visimitin

Upute o kapi za oči Skulacheva (Visomitin) preporučuje ubrizgavanje lijeka za kapke 1-2 kapi tri puta dnevno. Trajanje liječenja određuje liječnik i ovisi o tijeku bolesti i ozbiljnosti simptoma.

predozirati

Nema izvješća o predoziranju lijekovima s lokalnom primjenom.

interakcija

Ako je potrebno primijeniti Visimitin istodobno s drugim kapljicama za oči, tada interval između instilacija treba biti najmanje 5 minuta.

Uvjeti prodaje

Lijek je dostupan samo na recept.

Uvjeti skladištenja

Držite se dalje od djece. Čuvati na tamnom mjestu u temperaturnom području od 2 do 8 ° C.

Preporučuje se otvorena bočica za pohranjivanje na tamnom mjestu u temperaturnom rasponu od 2 do 8 ° C, a od otvaranja ne smije biti dulje od 1 mjeseca.

Datum isteka

Rok trajanja je jedna godina. Zabranjeno je koristiti lijek nakon datuma isteka (naveden na pakiranju). Otvorenu bočicu treba koristiti u roku od mjesec dana.

Posebne upute

Ako primjena lijeka uzrokuje kratkotrajnu nejasnu sliku vida, prije nego što je potpuno obnovljena, ne preporučuje se sjediti za upravljačem vozila i baviti se aktivnostima koje zahtijevaju povećanu koncentraciju pozornosti.

analoga

Trenutačno, nema analogije Visomitina s istim sastavom.

djeca

Lijek je kontraindiciran kod osoba mlađih od 18 godina.

U trudnoći i laktaciji

Kontrolirane studije učinka lijeka na dojenje i trudnice nisu provedene, stoga nemojte koristiti lijek tijekom trudnoće i dojenja.

Recenzije o Visomitinu

Pregled kapljica oka Visomitin ukazuje na zadovoljstvo bolesnika od posljedica nakon upotrebe lijeka. Negativne ocjene o Visomitinu praktički se ne pojavljuju, kapi za oči Skulachev rijetko uzrokuju alergijske reakcije. Broj pacijenata navodi da su ovi kapi za oči učinkoviti katarakt i glaukom, no to nije dokazano kontroliranim studijama.

Cijena Visimitina

Prosječna cijena kapi Visomitin u Rusiji je 480-595 rubalja. Kupi Vizomitin u St. Petersburgu koštat će 465-760 rubalja, u Novosibirsk - 445-480 rubalja, u Yekaterinburg - 492-655 rubalja.

Gdje kupiti Vizomitin u Moskvi?

Gotovo sve ljekarne u gradu Moskvi stalno imaju ovaj lijek dostupan, raspon cijena je prilično velika - od 440 do 620 rubalja.

Cijena kapi kapi Akademik Skulachev u Ukrajini je u prosjeku 380 grivna.

Kapi za oči profesora Kubachevovih recenzija

Stvarni problem suvremenog čovjeka je smanjenje vidne oštrine, ponekad do potpunog gubitka. Bolesti očiju utječu na starije, mlade ljude, postoje slične patologije kod djece. Postoji mnogo razloga, uključujući nasljeđe, ekološke uvjete, nervozno prevarenje, komplikacije nakon virusnih bolesti. U tom smislu, prije nego što su medicinski istraživači važan zadatak - razvoj temeljno novih lijekova koji doprinose obnovi vida bez kirurške intervencije.

Veliki medicinski projekt poznatog sveučilišta

Na farmaceutskom tržištu pojavljuju se periodički lijekovi iz različitih problema oko očiju. Mnogi od njih su stvarno dovoljno učinkoviti, ali većina njih ne liječi ozbiljne probleme, samo odgađaju razvoj bolesti. Unutar zidina jednog od najpoznatijih najstarijih sveučilišta u zemlji - Moskovskog državnog sveučilišta. Lomonosov je u vezi s tim započeo medicinski projekt za razvoj temeljno novog i učinkovitog lijeka za očne bolesti, uključujući one uzrokovane promjenama vezanim za dob.

Razvoj droga trajao je oko šest godina, a projekt je uključivao tristo znanstvenih umova i 50 laboratorija i instituta. Ipak, novi lijek ima autora - znanstvenika svjetskog glasa, akademik Skulachev. Kapi za oči, čija upotreba sugerira da su u stanju obnoviti viziju do neke mjere, sada su certificirani medicinski proizvod i aktivno se provode putem službene mreže ljekarne.

"Pametni proizvod" usmjerenog djelovanja

Glavna funkcija droge pod nazivom "Visomitin" je zaštita za rožnicu. Često rožnica pati od isušivanja, osoba u isto vrijeme doživljava nelagodu i osjećaj „pijesak u oči”, peckanje, često treperi, ali olakšanje dolazi dugo. Kao rezultat toga, crvenilo i bolno pojavljivanje oka.

Kapi za oči od Skulacheva u potpunosti uklanjaju simptome "sindroma suhog oka", a njezin je učinak usmjeren na prirodnu proizvodnju suza kako bi se dodatno vlažilo oko i spriječilo pojavu novih simptoma. Novi sam lijek testirala sam autor - akademik Skulachev. Stalno se koristio kapi godinu dana, prije nego što mu je dijagnosticiran "katarakta". Na kraju tog vremena, liječnici koji su promatrali istaknutog pacijenta otkrili su da operacija više nije potrebna. Kapi za oči Profesor Skulachev prvenstveno mu je pomogao uvelike poboljšati stanje gledišta.

Studije obećavajućeg lijeka

Do danas, medicinska istraživanja pokazala su hidratantni učinak kapi za oči "Visomitin", stoga koristite ovaj lijek, prvenstveno kao keratoprotektor. Pokazuje se sa senilnim promjenama u lecrimalnoj žlijezdi, sušenjem očiju ljudi koji dugo vremena provode na računalu, očne bolesti s istodobnim simptomom "suhog oka".

Studije o drogama nastavljaju, glavni obećavajući smjer je mogućnost korištenja Skulachevovih kapi iz katarakta. Rezultati dosadašnjih kliničkih ispitivanja upućuju na to da u nekim slučajevima, katarakta kod bolesnika nakon primjene kapi u početku usporava proces zamućenosti. To omogućava pretpostavku da će kapi očiju profesora Skulachev moći liječiti katarakte bez operacije.

Primjena u ovoj fazi istraživanja

Međutim, pretpostavka ostaje pretpostavka, kada postaje činjenica - pitanje vremena. Dakle, oftalmologa ne isključuju lijek s popisa droga za liječenje simptoma katarakte i glaukoma, ali se preporuča primijeniti kap akademika Skulachev u kompleksu terapiju, zajedno s drugim službena antiglaukomatoznymi znači normalizaciju očnog tlaka. Pauza između ubacivanja u oči jednog ili drugog lijeka ne smije biti manji od deset minuta, pa su normalno stupiti na snagu. „Vizomitin” obično daje do tri puta dnevno 1-2 kapi u vrećicu očne spojnice. Ako drugi alat predviđen je rjeđe, dok se preostalih odlagališta samo da „Vizomitinom”.

Pažljivo koristite...

Kao i svaki lijek, Skulachevove kapljice za oči imaju kontraindikacije za upotrebu. Prije svega, ovo je dob od 18 godina, pa lijek nije propisan za liječenje bolesti oka. Oni bolesnici koji imaju povećanu osjetljivost na komponente lijeka također ne propisuju "Vizomitin" kako bi se izbjeglo pojavu alergijskih reakcija. Nemojte koristiti lijek i tijekom trudnoće, kao ni tijekom dojenja. Kada bračni instilljatsijah različiti preparati promatranje senzacija kada je simptom kao što su zamagljen i zamućen vid, kontrola vozila treba izbjegavati tijekom liječenja.

Usporavanje starenja cijelog tijela... Mit?

Aktivna tvar, koja se nalazi u kapi za oči "Visomitin", već u malim koncentracijama ima prilično izražen antioksidativni učinak. Autor jedinstvenog lijeka uvjeren je da, osim obnavljanja vidljivosti, te kapljice oka pomažu usporavanju starenja cijelog organizma. Ovo se mišljenje temelji na činjenici da je u nekim bolestima oštećena biomolekula zbog povećanja aktivnog kisika. To dovodi do činjenice da su stanice tijela lišene njihove zaštite. Prema akademika Skulachev, uvođenje „Vizomitina” usporava razvoj bolesti kao što je moždani udar, srčani udar, srčana aritmija, kao i bubrezima.

Lijek za takve uobičajene bolesti će usporiti starenje tijela i značajno poboljšati kvalitetu života. Činjenica da profesor Skulachev za očne kapljice pridonosi prevenciji mnogih bolesti, podataka potvrđenih službenom medicinom, ne postoji. To se može smatrati pretpostavkom autora-razvijatelja lijeka.

Korisna svojstva Visomitina

Uz pretpostavke, postoje i činjenice o blagotvornom usmjerenom djelovanju kapljica oka nove generacije. Na prvom mjestu, antioksidativni učinak Visomitin pomaže u zaštiti stanica od štetnih učinaka slobodnih radikala, uvelike poboljšava metaboličke procese u oku tkiva. Kapi profesora Skulachev doprinose normalizaciji proizvodnje vlastitih suza, povećavaju stabilnost suzavog filma, zaustavljaju degeneraciju suzne žlijezde. S ovim kompleksnim terapeutskim učinkom, "Visomitin" uklanja upalu oči u obliku crvenila, suhoće, osjećaja stranog tijela. Postojeći lijekovi za uklanjanje "sindroma suhog oka" djeluju na princip "umjetnih suza" pa pacijent zahtjeva česte ubacivanje. Po načelu "prirodnih suza" samo kapi oka Skulacheva djeluju. Povratne informacije od pacijenata koji su koristili lijek dopuštaju nam zaključiti da je njegov učinak - dulje i česte ubacivanje nije potrebno.

Starije pacijente i Vizomitin

Specifičnost starijih pacijenata leži u činjenici da nisu svi lijekovi tolerirati njihovo tijelo, mogu se pojaviti različite nuspojave ili alergijske reakcije na pozadini prijema. U uputama za uporabu mnogih lijekova možete pročitati da su kontraindicirane starijim osobama ili preporučene za upotrebu pod nadzorom liječnika. Nema takvih upozorenja za korištenje "Visimitina". Prema programerima, stariji bolesnici dobro podnose kapi za oči Skulacheva. Recenzije su uglavnom pozitivne. Ljudi aktivno preporučuju drogu jedni drugima, a mnogi zapravo promatraju pozitivnu dinamiku.

Pozitivna dinamika starijih osoba

Neki bolesnici s dijagnozom "dobi povezanih katarakata" počeli su se pripremati za operaciju zamjene leće. Obično liječnici daju oko dva mjeseca za pripremne postupke u obliku instilacija. Učenje o novom lijeku, starije osobe koristile su kapljice za Skulachevove oči. Recenzije potvrđuju da su nakon pet mjeseci liječenja otkazali operaciju, čime je utvrđeno smanjenje veličine katarakte.

Postoje takvi pacijenti koji nisu primijetili nikakve promjene nakon trotjednog tijeka instalacije s Visomitinom. Programeri tvrde da ovaj lijek ima blagi, a time i sporo djelovanje. Stoga ga treba koristiti redovito i dugo vremena. Povratne informacije od strane nekih pacijenata potvrđuju ovo mišljenje. Mnogi pokazuju značajna poboljšanja u godini ili više kao rezultat redovne upotrebe kapi. To je zbog neagresivnog djelovanja lijeka, to je osobito pogodno za starije osobe. Mnogi ljudi to nazivaju "Skulacheva kapi iz starosti". Recenzije pacijenata starijih od 70 godina omogućuju nam zaključiti da ljudi redovito koriste kapljice kako bi spriječili kardiovaskularne probleme.

"Visomitin" i mlađa generacija

Nažalost, problemi s vidom javljaju se ne samo kod starijih osoba. I mladi sve više primjećuju ozbiljne kršenja njihove vizualne funkcije. Sve veći broj pacijenata obraća pozornost na kapi Skulacheva. Svjedočanstva mladih svjedoče o promatranoj pozitivnoj dinamici i učinkovitosti lijeka.

Neki pacijenti primjećuju blagi osjećaj peckanja u očima na početku staze, koji traje nekoliko tjedana. Programeri obraćaju pažnju na činjenicu da ovo nije patologija, ova manifestacija povezana je s fiziološkim stanjem sluznice. Pozitivna povratna informacija odnosi se i na one mlade ljude koji su prisiljeni naporno raditi na računalu. Oni koji nisu vjerovali u djelotvornost lijeka, ipak su primijetili da je nakon nekoliko tjedana bol u oku potpuno nestao, a crvenilo je nestalo. Postoje slučajevi poboljšanja vida kod pacijenata s nepovezanim mrežama, iako mnogi priznaju da više nisu u žurbi liječniku, jer su postali puno bolji. Da službeno popravimo poboljšanje u tim slučajevima nije moguće, kao i da se utvrdi stvarno stanje gledišta.

Mišljenje oftalmologa o drogama

Nedavno, sve veći broj liječnika specijaliziranih za oftalmologiju preporučuje svojim pacijentima "Visomitin". Naročito često u praksi oftalmologa, on se počeo susresti nakon što je službeno uveden na popis lijekova za liječenje dobi povezanih katarakte i glaukoma kapi za oči, profesor Skulachev. Liječnici 'povratne informacije pokazuju da je stanje njihovih pacijenata znatno poboljšan kao rezultat instilacije s tim kapi. Oftalmologi kažu da je već nemoguće izliječiti katarakte povezanu s dobi po kapi, ali sasvim je moguće nadoknaditi i poboljšati vidljivost.

Sukladnost s pravilima skladištenja jamstvo je učinkovitosti lijeka

Postoji nekoliko negativnih pregleda, čija je analiza pokazala da je pacijent pohranio Skulachevove očne kapi na pogrešan način. Ove su recenzije bile nedostatne u učinkovitosti lijeka, no programeri su ukazali na pogrešku pacijenta: lijek se čuva u hladnjaku. Skladištenje pri sobnoj temperaturi dopušteno je ne dulje od dva dana, međutim, treba izbjegavati izravnu sunčevu svjetlost, pa čak i svjetlost od svjetiljki. Nažalost, nije uvijek moguće biti sigurni da su Skulachevovi kapi za oči pravilno pohranjeni u ljekarnama. Povratne informacije o neučinkovitosti lijeka, uz poštivanje pravila skladištenja pacijenata, upućuju na kršenja koja je počinio ljekarnik u ljekarni, što može dovesti do slabe kakvoće lijeka.

struktura

Kapi Skulachev (Visomitin) sadrže u sastavu brom-plastokinonil-dekiltrifenilfosfonium - 0,155 mcg.

Pomoćne tvari: benzalkonijevog klorida 0,1 mg, natrij klorid - 9 mg, Valium - 2 mg, natrij dihidrogen fosfat - 0,81 mg, natrijev hidrogen fosfat dodekahidrat - 116,35 mg, otopina natrij hidroksida - do neutralnog pH, vode - do 1 ml.

Oblik izdavanja

Kapi za oči od Skulacheve (Visomithin) su prozirna bezbojna ili blago obojena tekućina. 5 ml takve tekućine u bočici za kapaljke, jednu bocu u kutiji.

Farmakološko djelovanje

Kapi za oči posjeduju Vizomitin keratoprotektivno djelovanje.

Farmakodinamika i farmakokinetika

farmakodinamiku

Visimitin je stvorio akademik Vladimir Petrovich Skulachev.

Sadrže kapi za oči bromid plastokvinonil deciltrifenilfosfonija (PDT) - derivat plastoquinone, ostataka u strukturi trifenilfosfina. Na niskim koncentracijama, tvar ima jak utjecaj antioksidans i poticajni učinak na epitelizaciju, suzenje, povećanu stabilnost suzavog filma.

farmakokinetika

Istraživanja na području farmakokinetike lijeka u ljudi nisu provedena. U pokusima na životinjama, utvrđeno je da je distribucija PDTF došlo unutar dva dana nakon intravenske primjene. Lijek je prisutan uglavnom u tkivima jetre, bubrega i srca u prvom satu nakon primjene. PDTF brzo prolazi kroz metaboličku razgradnju i reakciju s proteinima u plazmi.

Upozorenja za uporabu

sindrom suhog oka

Često, pacijenti daju droge nepouzdane učinke, pa se sjetite da je učinkovitost kapi Skulacheva od katarakt nije dokazano. Studije u tom smjeru su u tijeku, međutim, prerano je donijeti zaključke.

kontraindikacije

alergija na bilo koju od komponenti lijeka; dob je manji od 18 godina.

Nuspojave

Vrlo rijetko se može razviti alergijske reakcije.

Upute za uporabu Visimitin

Upute o kapi za oči Skulacheva (Visomitin) preporučuje ubrizgavanje lijeka za kapke 1-2 kapi tri puta dnevno. Trajanje liječenja određuje liječnik i ovisi o tijeku bolesti i ozbiljnosti simptoma.

predozirati

Nema izvješća o predoziranju lijekovima s lokalnom primjenom.

interakcija

Ako je potrebno primijeniti Visimitin istodobno s drugim kapljicama za oči, tada interval između instilacija treba biti najmanje 5 minuta.

Uvjeti prodaje

Lijek je dostupan samo na recept.

Uvjeti skladištenja

Držite se dalje od djece. Čuvati na tamnom mjestu u temperaturnom području od 2 do 8 ° C.

Preporučuje se otvorena bočica za pohranjivanje na tamnom mjestu u temperaturnom rasponu od 2 do 8 ° C, a od otvaranja ne smije biti dulje od 1 mjeseca.

Datum isteka

Rok trajanja je jedna godina. Zabranjeno je koristiti lijek nakon datuma isteka (naveden na pakiranju). Otvorenu bočicu treba koristiti u roku od mjesec dana.

Posebne upute

Ako primjena lijeka uzrokuje kratkotrajnu nejasnu sliku vida, prije nego što je potpuno obnovljena, ne preporučuje se sjediti za upravljačem vozila i baviti se aktivnostima koje zahtijevaju povećanu koncentraciju pozornosti.

analoga

Podudaranja prema ATC kodu četvrte razine:

Trenutačno, nema analogije Visomitina s istim sastavom.

djeca

Lijek je kontraindiciran kod osoba mlađih od 18 godina.

U trudnoći i laktaciji

Kontrolirane studije učinka lijeka na dojenje i trudnice nisu provedene, stoga nemojte koristiti lijek tijekom trudnoće i dojenja.

Recenzije o Visomitinu

Pregled kapljica oka Visomitin ukazuje na zadovoljstvo bolesnika od posljedica nakon upotrebe lijeka. Negativne ocjene o Visomitinu praktički se ne pojavljuju, kapi za oči Skulachev rijetko uzrokuju alergijske reakcije. Broj pacijenata navodi da su ovi kapi za oči učinkoviti katarakt i glaukom, no to nije dokazano kontroliranim studijama.

Cijena Visimitina

Prosječna cijena kapi Visomitin u Rusiji je 480-595 rubalja. Kupi Vizomitin u St. Petersburgu koštat će 465-760 rubalja, u Novosibirsk - 445-480 rubalja, u Yekaterinburg - 492-655 rubalja.

Gdje kupiti Vizomitin u Moskvi?

Gotovo sve ljekarne u gradu Moskvi stalno imaju ovaj lijek dostupan, raspon cijena je prilično velika - od 440 do 620 rubalja.

Cijena kapi kapi Akademik Skulachev u Ukrajini je u prosjeku 380 grivna.

WER.RU

Visimitin kapi 0,155 mcg / mL 5 mL

Apoteka 36.6

Visimitinske kapi su okularne. 5mlMITOTEH

ZdravZona

Visomitin 0,155mkg / ml kapi za oči 5ml bottle-dropperMitotech doo

IFK Apoteka

Vizomitin (kapi Skulacheva) Framon ZAO / Mitoteh doo, Rusija

NAPOMENA! Informacije o lijekovima na mjestu su referentno generalizirane, prikupljene iz javnih izvora i ne mogu poslužiti kao osnova za donošenje odluke o korištenju lijekova tijekom liječenja. Prije uporabe lijeka Vizomitin nužno se posavjetujte sa svojim liječnikom.

Forum o uništenju staklastog tijela oka

Izbornik za navigaciju

Korisničke reference

Korisničke informacije

Liječenje. Lijek Skulacheva

Obavijesti korisnika 281 stranica 320 od 377

Podijeli ovo2812012-10-30 09:09:20

  • Autor: Volmar
  • Početnik s mlaznim agarom
  • Registriran od: 2012-10-28
  • 3 postova
  • Poštovanje: +2
  • Pozitivan: +0
  • Zadnji posjet:
    2012-12-02 16:55:22

Obratite pažnju na kutiju, Natpis "Visomitin" je konveksan, možda kako bi se otežalo krivotvoriti.

Uređeno: Volmar (2012-10-30 09:13:18)

Podijeli ovo2822012-11-21 11:56:37

  • Autor: Kubanes
  • Početnik s mlaznim agarom
  • Mjesto: Krasnodar
  • Registriran od: 2006-07-25
  • 0 postova
  • Poštovanje: +0
  • Pozitivan: +0
  • Spol: Muški
  • Godina: 59 [1958-08-11]
  • Zadnji posjet:
    2017-03-17 11:31:59

Pojavio se i imamo Vizomitin.Preobrel, počeo se kapati. Nakon 3 tjedna
osjetio je neku nelagodu (neki umor i iritacija u
oči). Bio sam prisiljen kupiti Vizinove kapljice kako bih ih oslobodio nelagode
i zaustavio kapanje Visomitin. Ovdje tjedan dana ne kapam Visomitin
kao da je sve normalno.
Ponovno mislim pokušati početi padati. Možda je i netko bio
Takav učinak? Vizomitin je kapanje 2 puta dnevno (ujutro i navečer ne
nositi ga na posao). Usput, u vrijeme instilacije nije bilo
reakcije poput spaljivanja i slično.

Uredeno: 0 Kubanes (2012-11-21 11:58:36)

Podijeli ovo2832012-11-21 17:05:00

  • Autor: Irbis3000
  • Spiderman
  • Registrirano: 2012-07-20
  • Postovi: 259
  • Poštivanje: +23
  • Pozitivan: +2
  • Zadnji posjet:
    2018-03-01 00:31:14

Razrijeđene 2 ampice visometina! Ostao je zadovoljan. Mislim da ću kupiti još jednu bočicu.

Vizin ne bi trebao dugo gubiti, uzrokuje nelagodu i gori. Ali Balarpan + Visomethin pravi je lijek.

Podijeli ovo2842012-11-21 21:41:56

  • Autor: Dtm
  • Napredni muhe
  • Registrirano: 2012-04-16
  • Postovi: 0
  • Poštovanje: +5
  • Pozitivan: +0
  • Spol: Muški
  • Zadnji posjet:
    2014-03-24 09:17:34

Muhe nisu utjecale?

Podijeli ovo2852012-11-22 00:01:18

  • Autor: Smart31
  • Iskusni flywort
  • Registriran od: 2012-01-19
  • 0 postova
  • Poštovanje: +8
  • Pozitivan: +1
  • Zadnji posjet:
    2018-04-07 08:06:06

Podijeli ovo2862012-11-22 00:53:52

  • Autor: Machete
  • Superinsektitsid
  • Mjesto: Minsk
  • Registriran od: 2010-01-18
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Poštovanje: +253
  • Pozitivan: +590
  • Spol: Muški
  • Godina: 31 [1986-09-11] Automatski prijevod s Rusije Google
  • Skype: PaladinVCT
  • Zadnji posjet:
    2018-06-08 23:26:41

U mene i od visomitisa nemir, no podsjetit ću da sam malo izrazio blefaritis, može od njega ili ovoga, nije potrebno grijeh na pripremi.

Podijeli ovo2872012-11-22 10:53:46

  • Autor: Irbis3000
  • Spiderman
  • Registrirano: 2012-07-20
  • Postovi: 259
  • Poštivanje: +23
  • Pozitivan: +2
  • Zadnji posjet:
    2018-03-01 00:31:14

Visomethaine u početku mogu uzrokovati gori, ali treba brzo proći. Vizin se ne može dugo ispirati, daje privremeni učinak, a onda samo gori.

Visomethain ne daje nikakav učinak. Nakon 1-2 mjeseca vidjet ćete da se vaše oči zalijevaju. Na primjer, jer u sobi postoji mali povjetarac (iz prozora ili kondeya), tj. oči oživljavaju. Imaju stanku za zaštitu. Suhoća u očima postupno nestaje. Usput, suhoća i pijeska osjećaju se isto, ali to nije isto. Pijesak je katastrofalniji fenomen. Pojavljuje se zbog lošeg metabolizma i mislim da utječe na formiranje mušica.

Balarpan je čudo. Djeluje na rožnicu, čini ga transparentnijim. Počela sam detaljno vidjeti i počela prepoznavati ljude na ulici ne gori od ostalih. I što je najvažnije, Balarpan oslobađa napetost od očiju. tj ne osjećaš umor u očima od sjedenja na računalu. Usput, upute kažu da ove kapi štite kolagen.

Zato mislim da je hrpa Vizomitin + Balarpan vrlo dobar alat.

Nadalje, istraživanja su pokazala da keratan sulfat i kondroitin sulfat imaju sposobnost apsorpcije ultraljubičaste zrake, koja je zaštićena kao i sama rožnice i unutarnje strukture oka (objektiv, blenda, staklen, mrežnica) od štetnog djelovanja sunčevih zraka. Pored toga, te tvari povećavaju stabilnost vezivnog tkiva rožnice na kolagenolitički (kolagen-otpuštajući) agensi, sprečavanje razvoja upalnih i destruktivnih procesa u njemu i - što je vrlo važno - igraju važnu regulatornu ulogu u procesima metabolizma vode i soli u rožnici

Uredio ga je Irbis3000 (2012-11-22 10:57:52)

OPASAN MEDICINA

BADBED.RU: BADB, INSTRUMENTI, KAZALIŠTA

Kapi Skulacheva za oči - Visomitin. Recenzije

Sredstva za liječenje bolesti očiju Kapi Skulacheva ili Vizomitin pojavili su se na tržištu vrlo nedavno, ali razvoj droga započeo je prije 10 godina - 2003 godine u istraživačkom institutu nazvanom po Belozerskyju. Akademik Vladimir Skulachev, njegovo ime, nadzirao je razvoj i dobio lijek kao rezultat toga. Skulachev je izgradio svoj koncept na činjenicu da je starenje tijela povezano s aktivnim oblicima kisika koji oštećuju zaštitna svojstva stanica. Zadatak Skulacheva i njegovih kolega bio je razvoj takvog antioksidansa koji bi usporio učinke oštećenja, u velikoj mjeri zaustavio starenje tijela kao cjeline.

U toku mnogih godina pokusa na životinjama je djelomično potvrdio: Pokusne životinje su manje osjetljivi na starenje, uspešno u prevenciji stanja koja dovode do srčanog udara, moždanog udara, ishemije, zatajenja bubrega. Ali dok se Skulachev usredotočio bolesti oka - Eksperimenti sa psima i konjima pokazali su uvjerljiv napredak u liječenju katarakte - bolesti koja se i dalje ne posvećuje liječenju. Valja napomenuti da je financiranje istraživanja u ranim angažiran u Oleg Deripaska, a zatim projekt zainteresirani za Chubais i Rosnano. Nepotrebno je reći, takva obećavajuća studija privlači. No, razgovor o razvijanju "pilule starih dobi" često je previše dobar da bi bio istinit. S druge strane, Vladimir Skulachev i njegov projekt ne mogu se usporediti s onim šarlatama i njihovim izumima - što obično pišemo na našem web mjestu.

Što oni predstavljaju u ovom trenutku? Kapljice ili ioni Skulacheva, dobio je ime Vizomitin? Dok je samo keratoprotektor (zaštita rožnice oka) - i nitko ne obećava čarobno iscjeljivanje. Cijena lijeka je oko 500 rubalja. Vizomitin se može propisati za hidratizaciju, normalizaciju proizvodnje suza u sindromu suhog oka. Takav "oprezan" popis svjedočanstava nije slučajan. Vizomitin se podvrgava kliničkim ispitivanjima u Zagrebu FDA (US Food and Drug Administration), a nakon što je presuda ove organizacije mogla biti dostupna na globalnom farmaceutskom tržištu. Paralelno, postoje studije na području liječenja katarakte i glaukoma - međutim, Visomitin trenutno dostupan na ruskom tržištu - ne liječi ove bolesti. Nadajmo se da će istraživanje Skulacheva donijeti željeni rezultat.

Bit ćemo sretni recenzije, komentari i vijesti naših posjetitelja na temu Kapel Skulacheva ili Visomitina.

Na temelju istraživanja Skulacheva: Serum Mitovitan


Ako vam je materijal važno - podijelite ga u svojoj društvenoj mreži:

Vizomitin - kapi s inovativnim pristupom liječenju bolesti očiju

Visomitin se odnosi na lijek s potpuno novim pristupom liječenju bolesti oka. To je inovativni antioksidant koji neutralizira aktivni (loš) kisik u mitohondrijima (centri za stanične energije).

Jedinstvenost lijeka leži u prodiranju pozitivno nabijenih molekula izravno u mitohondrije.

Takva ciljana isporuka zahtijeva malu količinu snažnog antioksidansa kako bi se dobio željeni učinak.

Visoka antioksidacijska aktivnost Vizomitina omogućuje klasificiranje lijeka kao inovativnog lijeka nove generacije.

Djelotvorno je u liječenju onih bolesti koje danas lijek liječi teško liječiti ili čak neizlječive.

Informacije iz uputa, a ne samo

Vizomitin je kapljica u obliku bistre, bezbojne ili blago obojene tekućine. U drugom lijek zove „kap Skulachev”, „Ioni Skulachev” - pod nazivom Akademik Skulachev, pod čijim je vodstvom razvoj lijekova.

Oblik ispuštanja - u obliku bočica od 5 ml.

Jedinstvena svojstva kapi za oči

Aktivna tvar Visomitin u malim koncentracijama ima visok antioksidativni učinak. Zbog toga se pojavljuju korisna svojstva Visomitina:

  • zaštita stanica od štetnih učinaka slobodnih radikala,
  • normalizaciju proizvodnje vlastitih suza,
  • povećana stabilnost suzavog filma,
  • poboljšanje metaboličkih procesa u oku tkiva,
  • prestanak degeneracije žlijezda žlijezda,
  • poboljšanje njezinog funkcioniranja,
  • uklanjanje upala očiju (crvenilo, strano tijelo i suhoća).

Mnogi su pacijenti pokušali djelovati Visomitin, o čemu su pisali u svojim recenzijama. Možete ih pročitati na kraju članka.

Pročitajte više o drugim kapi za oči - upute za Oftagel. Sastav, korisna svojstva i kontraindikacije lijeka + popis pregleda i cijena.

U sljedećem članku (tuts) pregled vitamina - Complivit Ophthalmo. Zašto i kako ih pravilno primijeniti.

Usporavanje starenja cijelog organizma

Akademik V. Skulachev je siguran da Visomitin sprečava starenje cijelog organizma. U nekim bolestima aktivni kisik (štetne biomolekule) se povećava, a stanica gubi svoju zaštitu.

Kao rezultat toga, započinje razvoj bolesti povezanih sa starenjem:

  • moždani udar mozga,
  • infarkt miokarda,
  • srčana aritmija,
  • ishemija bubrega.

Uvođenje tako snažnog antioksidansa, kao što je Visomitin, u mitohondrije može izliječiti dobne bolesti i time usporiti proces sušenja cijelog organizma.

Kome je priprema namijenjena

Kapljice Vizomitin prikazane su kada:

  • promjene u dobi povezane s dobi u žlijezdi,
  • sindrom suhog oka,
  • "Računalni sindrom".

Budući da se priprema i dalje poboljšava, dugoročno će se propisati kada:

Preliminarni podaci iz tekućih kliničkih ispitivanja pokazuju visoku učinkovitost Visomitina u liječenju katarakta bez operacije.

Kako koristiti

1-2 kapi ubrizgavaju se u konjunktivnu vrećicu tri puta dnevno. Trajanje tečaja određuje liječnik, što ovisi o ozbiljnosti znakova bolesti.

Ostale korisne informacije o Visomitinu

Ako je potrebno, istodobno se primjenjuju s drugim kapima oka između njih, interval treba biti najmanje 5 minuta.

Nakon instilacije, zamagljena vizija ponekad može nastupiti kratko vrijeme. Dok se ne oporavi, ne možete voziti vozila ili obavljati aktivnosti koje zahtijevaju veću pažnju.

Kapi trebaju biti pohranjeni u odsutnosti svjetla pri temperaturi od 2 do 8 ° C. Njihov rok trajanja je jedna godina. Otvorenu bočicu treba koristiti mjesec dana.

analoga

Danas nema analoga Vizomitina s istom aktivnom komponentom.

U ruskim ljekarnama prosječna cijena Visomitin iznosi 499 rubalja. U drogerijama Ukrajine, droga košta prosječno 380 UAH.

Ljudske povratne informacije o rezultatima aplikacije Visomitin

Liza. Oči su mi se umorne i suhe. Do kraja dana potpuno crvena. Oftalmolog imenovao je Visomitina da će ukloniti sve probleme. Prije sam koristio kapljice Sitain Ultra. Trebalo je samo pola sata, a zatim opet. Vizomitin Ja kapam za dva mjeseca. Prvo do 4 puta dnevno. Sada samo ujutro prije posla i navečer. Na poslu ne uzimam. Dojam je dobar. Oči su mi se sušile.

Helena. Vizomitin kaplje tri mjeseca, jednu kapi dva puta dnevno. Prije upotrebe vizija je bila +2.25. Nedavno je provjereno - to je +1.75. Da, ja sam promatrajući poboljšanje vida. Počeo sam raditi na računalu bez naočala.

Sve recenzije o Lutein Complex! Pročitajte mišljenja pacijenata, je li lijek vrijedan svoje vrijednosti?

U vijestima (veze) o tome što uzrokuje krvarenje u oku.

Ilya. Ja primjenjujem Vizomitin trećeg mjeseca. Počela sam s 4 puta dnevno. Bojao sam se navikavanja na oči kad kapi nisu uspjeli. Ali ništa nije bilo zabrinuto. Sad sam kapanje vikenda jednom (gotovo ne sjediti na računalu), a dva radna dana dva puta (ujutro i večeri). Bol i bol u mojim očima potpuno su nestali. Rezultat je zadovoljan.

roman. Ako je potrebno, dugo radim na računalu. Ponekad dnevno 10 sati. Oči su uvijek umorni i suha cijelo vrijeme. Oculist je propisao Visomitin. Ja kapam drugi mjesec. Oči su prestale biti umorni. Prošlo je suhoće. Kapi su stvarno pomogli.

Natalia. Moja mama je dijagnosticirana dobi povezane katarakte. Rekli su da će za oko dva mjeseca biti potrebna operacija za zamjenu leće. Mama je odlučila ne požuriti s operacijom i kupila kapljice za Vizomitinove oči. Petog mjeseca kaplje. Nedavno se pokazala liječniku, a rekli su mu da operacija nije potrebna, jer je katarakta postala manja.

U svim slučajevima korištenja Visimitina, došlo je do poboljšanja u vidu. Međutim, korisno je znati o kontraindikacijama ovog lijeka.

To uključuje:

  • preosjetljivost na komponente lijeka,
  • ograničenja u dobi od 18 godina,
  • trudnoća.

Ako tijekom razdoblja laktacije postoji potreba za propisivanjem, tijekom liječenja treba napustiti dojenje.

Sindrom "suhog oka" je bolest povezana s dobi povezanim smanjenjem količine suza proizvedene i pogoršanje njegove kvalitete. Postojeći lijekovi za njegovo liječenje zapravo su opcije za "umjetne suze", koje zahtijevaju kontinuirani proces instalacije za reprodukciju normalnog broja suza u oku.

Temeljno drugačiji pristup drogi "Vizomitin". To je prvi registrirani antioksidant na svijetu za izravno djelovanje na metokondrijama. Do sada, Vizomitin je jedini lijek koji ne samo da ublažava simptome, nego i bori se s uzrocima bolesti.

Je li članak pomogao? Možda će to pomoći svojim prijateljima! Kliknite na jedan od gumba:

Inovacija u kapi za oči ili jedinstveni Visimitin

Visomitin ili Skulachev kapi predstavljaju inovativni razvoj ruskih znanstvenika. Temeljito novi pristup mehanizmu djelovanja lijeka otvara mogućnost liječnicima i pacijentima da učinkovito liječe širok spektar očnih bolesti.

Ali, budući da je tvar i dalje dobiva povjerenje, i s njom popularnost, vrijeme je da se bliži pogled na novosti oftalmologije.

Tajna uspjeha

Praktično u svakoj ćeliji tijela postoje mitohondrije - takve mini elektrane koje mogu donijeti korisnu energiju. Nusproizvod njihovog rada jesu aktivni oblici kisika koji uzrokuju smrt stanica u velikom broju. Antioksidansi se mogu boriti protiv ovog trenda.

Razvoj aktivne tvari upravlja Vladimir Petrovich Skulachev, biokemičar, doktor znanosti. Od 2005. godine njegovi su radovi usmjereni na proučavanje mehanizama biološke oksidacije i stvaranja geroprotektora (spojeva koji povećavaju životni vijek).

Aktivna tvar kapi za oči ima teško izgovarati kemijski naziv - plastokinonil deciltrifenilfosfonijev bromid, pa se stoga obično naziva SkQ1. Upravo su te molekule koje nose "Skulachevske ione" u sebi, koji mogu spriječiti kobne procese.

Prvi antioksidant na svijetu koji radi na razini mitohondrija utječe na oči odmah u nekoliko smjerova:

  • poboljšava povraćanje;
  • potiče obnovu epitela;
  • stimulira metaboličke procese;
  • poboljšava kvalitetu suzavca;
  • štiti stanice od negativnih slobodnih radikala.

Proučavanje učinka "Skulachev iona" na tijelu nastavlja se. Iako se ne može reći ništa, ali postoje studije o učinkovitosti spoja s makularnom degeneracijom povezanom sa starošću, tj. Poremećajima u središtu mrežnice. Ova bolest je vodeći uzrok gubitka vida nakon 50 godina.

Složeni učinak Visomitina omogućuje njegovo propisivanje za sindrom suhog oka, posljedice intenzivnih računalnih opterećenja, pa čak i početni stupanj dobi povezanih s kataraktama. Opsežne indikacije za dosadašnju uporabu testirane su kliničkim ispitivanjima, no nastavljaju se istraživanja lijekova. Lijek se propisuje iu prisutnosti boli u očima pokretom očne jabučice (dok se uzrok ne utvrdi).

Inovativna formula lijeka nema analogni u svijetu

Ovdje su opisani sastav i osnova djelovanja kapljica oka Brinzopt.

Značajke izdanja

Pored glavnog spoja (koncentracija 0.155 μg po 1 ml), sastav kapljica uključuje:

  • benzalkonijev klorid;
  • Valium;
  • voda za injekcije i druge tvari.

Smjesa izgleda kao bistra ili malo obojena tekućina. Paket sadrži upute i bocu s kapaljkom kapaciteta 5 ml. Lijek možete pohraniti 2 godine od datuma puštanja u hladnjak (tamno mjesto na temperaturi od 2-8 stupnjeva). Nakon otvaranja pada, trebate provesti mjesec dana.

Regeneracija tkiva iznutra

Pokupite analogne kapi za oči koje ovdje Broksinak može.

Posebne upute

Kao takve, neuobičajene zabrane upotrebe lijeka zbog prirode utjecaja nisu. Postoje opće mjere opreza i kontraindikacije:

  • Budući da nisu provedene nikakve studije u trudnica i dojilja, preporučuje se propisivanje liječenja Visomitinom tijekom tog razdoblja. Kada je potreba za terapijom kategorizirana, dojenje treba zaustaviti.
  • Nemojte eksperimentirati s djecom. Dob od 18 godina je razlog za odabir druge strategije liječenja.
  • Svaka tvar može inducirati individualnu alergiju, a Visomitin nije iznimka. U prisutnosti preosjetljivosti na komponente kapi, aplikacija se prekida.
  • Tvar je kompatibilna s drugim lijekovima. No između instilacija treba trajati najmanje 5-10 minuta.

Terapija, osobito s izraženim problemima sluznice, može biti popraćena kratkotrajnom nelagodom (spaljivanjem, rezbarijama). To ne ukazuje na alergiju, jer takvo senzacija nestaje nakon 1-2 tjedna.

Kako dešifrirati pokazatelje visometrije, kliknite vezu.

U svakom slučaju ne smijemo zaboraviti da takvu inovativnu metodu liječenja mora poštivati ​​kvalificirani liječnik. Dodijelite kapi, pratite doziranje i trajanje primjene samo od strane stručnjaka. Ne bez razloga u ljekarnama Vizomitin je pušten na recept.

Oftagel potiče brzo ozdravljenje tkiva

Ozbiljan simptom koji zahtjeva hitnu pozornost liječniku je uzrok upale kapaka.

Nepovoljne reakcije

Predviđanje s 100% vjerojatnosti pojedinog učinka lijeka na tijelo je nemoguće. Zbog toga se ne isključuje pojava alergija, kratkotrajna nelagoda u očima poslije upale.

Tekućina praktički ne ulazi u krvotok, tako da nije bilo sustavnih negativnih manifestacija. Slično tome, nema dokaza mogućeg predoziranja.

Lijek ne utječe na sposobnost vožnje automobilom ili drugim potencijalno opasnim aktivnostima. Samo u slučaju zamućenog vida nakon instilacije treba čekati njegovo oporavak.

Humidifikacija 24 sata dnevno

Ono što je opasno i kako ukloniti edem gornjeg kapka detaljno je opisano u članku.

Upute za uporabu

Sastav treba staviti u konjunktivnu vrećicu (prostor između donjeg kapka i jabuke). Trajanje liječenja ovisi o dijagnozi i ozbiljnosti stanja.

Za odrasle pacijente, u slučaju poremećaja u suzbijanju i iritaciji, Visomitin se propisuje tri puta dnevno za 1-2 kapi za svaki organ. U prisutnosti katarakta, doza je slična, ali razdoblje primjene može se povećati na 6 mjeseci. Odluku o nastavku liječenja preparatima oka treba poduzeti liječnik.

Kontaktne leće moraju biti uklonjene prije instalacije. Možete ih nositi sljedeći dan nakon intenzivne terapije.

Za djecu, preporuča se uporaba lijekova.

Prirodna suza dizajnirana je kako bi se zaštitila od osjećaja "pijeska" i umora

Brzo ukloniti bol i upale na kapcima pomoći će oku kapi Vial.

Vizomitin analozi

Jedinstveni sastav oka nema identičnu zamjenu za aktivni spoj. Bilo koja alternativa koja se može ponuditi izabrana je na temelju tradicionalnijeg liječenja dijagnoze.

Dakle, sa "suhim okom" i računalnim poremećajima, mogu se koristiti druge kapi: Oftagel, Prirodna suza, Opt, Vidisik i drugi. Konzervativna terapija s katarakta provodi se samo pod nadzorom oftalmologa.

Važne informacije za razvoj bakterijske infekcije očiju - upute za uporabu kapi za oči Vigamox.

Kategorija cijena

Lijek je relativno nedavno ušao na tržište, ali ruska proizvodnja ne dopušta podizanje cijene visokim visinama. Analozi kapi mogu se odnositi i na proračunska sredstva i premašuju cijenu Visomitina.

Vodomitin kapi obrađuju starenje očiju

Kapi Visomitin SkQ1 obrađuje starost očiju i očne bolesti povezane s starenjem: suhe oči, katarakte itd.

Kapi Visomitin SkQ1, sadrže antioksidans SkQ1, koji je izumio skupina znanstvenika na čelu s akademikom Vladimirom Skulachevom. SkQ visomicin prekida starost očiju. Također možete pročitati o tome što je Yona Skulacheva (ovdje).

Ljudsko starenje je biološki program koji je kodiran u našem genomu. Pod utjecajem ovog programa, s godinama naši mitohondriji (elektrane unutar stanica u tijelu) dramatično raste sintezu slobodnih radikala koji otrov tijelo, oštećenja naše stanice, DNK i izazvati trovanje, koje zovemo starost.

Kapi Visomitin SkQ1 je vrlo učinkovit antioksidans, čija učinkovitost je tisuću puta ili više superiorniji od svih poznatih koenzima Q10. To je jedini antioksidans koji može prodrijeti u mitohondrije oka - da bi dobili, gdje su stvaranje reaktivnih vrsta kisika pod nazivom slobodni radikali koji uzrokuju njegovu starost (suhe oči, mrene, gubitak vida).

Prolazeći u mitohondrije Kapi Visomitin SkQ1 uništava ove vrlo radikale.

SkQ - zbog negativnog naboja, ovo je jedini oblik supstancije dokazan u studijama koje su sposobne ući u mitohondrije tijela i noseći antioksidans.

Vodomitin kapi se tretiraju starih očiju

Primjena u medicini: Kapi Vizomitin je najučinkovitiji od sindroma suhog oka i starosne katarakte.

Znanstvena valjanost učinkovitosti: Dugoročno znanstveno istraživanje apsolutno je dokazalo sposobnost Yonova Skulacheva da usporava, zaustavi i preokrene starenje organizma. Kapi Visomitin prošli su uspješan test na ljudskim volonterima u SAD-u 2014. godine.

izvori: možete kupiti na službenoj web stranici klikom na vezu.

Kako i koliko koristiti: Zakopaj u oku 1-2 kapi 3 puta dnevno. Trajanje liječenja je od 6 mjeseci do jedne godine. http://skq-project.ru/doc/index.php?ID=46

Dragi čitatelj. Ako materijal ovog bloga nađete korisnim i želite da vam ove informacije budu dostupne svima, tada možete pomoći u promociji bloga, dajući mu samo nekoliko minuta svog vremena. Da biste to učinili, slijedite vezu.

Dodajte komentar Odustani od odgovora

Bit ćemo vam zahvalni ako nakon čitanja članka ostavite svoje komentare. Vaše mišljenje je vrlo važno kako bi materijal bloga bio informativniji, razumljiviji i zanimljiviji.

52 komentari na "Vizomitin kapi tretirati starenje oka"

Normalni aloe - prirodni antioksidant nije pokušao?
Da, u bilo kojoj biljci punoj antioksidansa!

Ha-ha! Da, za 6-8 mjeseci liječenja magarac će imati nove uši. To jest, tijelo
sigurno će se nositi s problemom tako dugo.
Ukratko, ako je učinak čekati nakon 6 mjeseci liječenja,
onda to nije sredstvo. Ovo je varanje! Za 6 mjeseci stanice će se ažurirati i sve će proći!

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Jurij. Osobno, ne podržavam Ykon Skulachev. Vidio sam istraživanja na yonama koje su bile opremljene.

Ako ne podržava ione Skulachev Zašto objaviti informacije o njima na izvor? Postavljanjem takve Pablik unesete svoje čitatelje na stranputicu, mislimo da imate za ponuditi na pažnju nove i uzbudljive proizvoda, ali na kraju se ispostavilo da ne podržavaju ovaj smjer... glupost!

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Stavio sam ovaj članak u odjeljak koji nije aktualan. Ako je potpuno uklonjena s web mjesta, Yandex će smanjiti web mjesto u rezultatima pretraživanja i to će pogoditi promociju

A kako znate da članak nije relevantan? Otišla sam k njoj iz Stvarnog teksta i ne ukazuje na ništa što nije stvarno. Samo iz komentara možete saznati.

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Unesite izbornik irelevantan i tamo ćete vidjeti sve irelevantne članke

Vrlo slično kao nada za H uvjetnoj DROPS Skulachev, ali nažalost, ja padati za oko godinu dana.. nema rezultata na svim,, 5 ml. ZA 650 RUBLE JE SAMOSTALNO....

Kapi rade. Provjerio sam se. Tijelo katarakte sama ne može nositi za 6-8 mjeseci, a samo ojačati njezinu dob je prirodni proces starenja, a kapi rade na staničnoj razini, svi antioksidansi i sprječavaju njegov razvoj, ali kada se uzima redovno može i maknuti ovaj problem, Samo ako ih počnete uzimati.

Zašto je ovaj članak u arhivi? Što je zastarjelo u njemu?

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Ona govori da Yona Skulacheva inhibira proces starenja. I to nije tako. Da. Oni pomažu u liječenju starenja očiju. No, možda su oči i koža jedini organi gdje se starenje ubrzava uslijed pretjerane nakupljanja slobodnih radikala. Za cijeli organizam to nije tako. I upravo suprotno.

Moram reći da je ono što mi je o vizotinu spasilo od početne faze katarakte i ako mi liječnik nije savjetovao, vjerojatno sam mogao biti bez vizije, pa čak i bez oka.

Zdrastvujte, žao mi je puno grešaka, ja sam bugarski.. Znači da imam katarakt, svi liječnici govore za skalpel, a čitam i čitam na internetu, jer meni se sve čini zastrašujuće. Na taj način sam pronašao članak (i ​​sam site, zahvaljujući, treći dan sam već pročitao). Prije godinu dana pronašli smo dijabetes 2, ali mislim da ima dugo vremena. Zanimljivi su doktori dali sav savjet, ali nitko ne govori o vitaminima - ni liječniku s dijabetesom, niti oftalmologom (živim u Španjolskoj, radim kao međunarodni vozač).

Moje pitanje je - je li bilo mišljenje CAN-C.NET tiče mrena padne, on Babizhaev reći da rannym stada tretira kao moguće, a gotovo nitko od pacijenata nije našao na net... Već sam naredio, ja ću pokušati, ali još uvijek zanimljivo mi pogled žrtava. Za nekoliko mjeseci podijelit ću informacije.

I još jedno pitanje, budući da sam pročitao da nema smysla uzimanja vitamina zbog nespojivosti, postoji li tablica nekoga s kim možete biti zajedno, a tko ne može? Pa, doziranje na svakom mjestu je drugačije.

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Jura. Dobra večer.
Najlakše je zamijeniti leću oka s katarakta. Možete isprobati kap vizomitin. Ne znam ništa o CAN-C.NET kapi.
Ovdje se može naći nekompatibilnost vitamina.
http://nestarenie.ru/vitaminy-i-mikroelementy.html

Hvala vam puno, tableta je vrlo korisna. O CAN-C raskazhu u 3-4 mjeseca, također, počinjem uzimati vitamine i obavljajući masažu i vježbe.
Vježbe eti pronađene u nete, mladi ukrajinski zajednički opyt, od 6 dioptri na nulu došao. Kaže škiljiti zbog antibiotika dogodilo... ne znam rezultate, ali logika je. Oči Myjszija su individualne, ali vole da se svi ostali slabe od vremena, ako ne koriste. Ja sam poput prof. vozač kamiona zna da svi stari vozači imaju minus i kao komp. Znam da su svi intelektualci plus. Toest je neka vrsta prilagodbe obk. srednje.

Moj prijatelj je propisao Visomitin sa sindromom suhog oka, a nekoliko dana kasnije bio je olakšanje.

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Sergej. Moje mišljenje o vitaminima Vitrum. Ako postoji manjak vitamina, što je rijetko kod osobe koja normalno hrani, onda su opravdani. U drugim slučajevima, ne mislim tako.

Dobro došli! Ako netko zna ako se može ispustiti u vizomitin oku bez skidanja objektiva (u popodnevnim satima), P-sto odgovor. Uostalom, za rano liječenje. stupanj katarakte, kao što to razumijem, morate kapati kapi 3 puta dnevno.

Dobro došli! Ako je netko pomogao u liječenju rane faze instalacije katarakta 2 puta dnevno, molim recite mene. Na kapljice leća tijekom dana ne usuđujem se i praktički nemoguće skinuti i staviti leće na posao.

Yura, jeliš kapljice 2 ili 3 puta dnevno?

Kupio sam ove kape za Vizomitin i ne želim ih koristiti jer prvo oni gori jako oči, a drugo, vrlo je neugodno nakon gotovo pola sata! A učinak nisam primijetio apsolutno ne...

Danas sam čuo komad prijenosa o kapi Vizomitin na radiju. Ja stvarno želim vjerovati. Molim vas, molim Vas, je li primjena kapi na makulodistrofii učinkovita?
Hvala ti.

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Pozdrav, imao sam operaciju na oku makularne rupture (mrežnice) nakon Vizomitin imenovan za šest mjeseci, sam kapati za 3 mjeseca, vizualne efekte i ne osjećaju poboljšanje tozhe.Dazhe počeo sumnjati da li ili ne da i dalje padati? Droga nije jeftin, možda probati onda još jedan? Savjetuj... Savjetovanje liječnika za nas je problematično. Moram ići u drugi grad.. Hvala...

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Alfia. Nažalost, nikad nisam preuzeo rupturu retine.

Nisam siguran da lijek treba uzimati u bilo kojoj dobi radi sprečavanja starenja oka. za kamate počele kapati kapi nedavno (kao prokapat naravno), ali ja sam 31 i izravne dokaze za to. Nakon 2-3 tjedna prijama došlo je do određene zamućenosti vida. nakon završetka recepcije, ona je nakon nekog vremena prošla ili se dogodila. u nuspojave vrste opisano, i zato što ne znam, tako da se pojavio (možda je - posljedica prekomjerne antioksidansa u tijelu, ili bilo što drugo, jer uzimanje nekoliko lijekova anti-age), ali i dalje uzimanje droga Dalje - čak i manje od navedenih tečajeva - vjerojatno, neću. jer osim Vizomitina, već je to niz antioksidansa per os (iako bi mogli biti, a ne kao aktivni direktno u oči).

Dobro došli! I ako se oči ne smetaju, tj. Suha sindrom oka i senilne katarakte, ali u 48 godina želim da se nešto za sprječavanje starenja oka, što da radim? bio bih zahvalan na odgovoru.

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Otišao je pseudoznanosti. Za početak, znanstvena zajednica odbacuje teoriju programa starenja. Od DiGreya do Moskaleva.

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Nije bitno da je odbijeno. Moskalov i di Gray isti su znanstvenici poput Kublacheva. Ipak, ne podržavam teoriju programiranog starenja. Ipak, vizomitin je dokazan u kliničkim ispitivanjima za liječenje sindroma suhog oka. To nema veze s starenjem - to je samo lijek za sindrom suhog oka.

Bilo je stalnog osjeta suhih očiju, pijeska u očima.
Nakon tjedan dana primjene kapi, simptomi su nestali i više se (nekoliko mjeseci već) ne pojavljuju.

Poštovani! Može biti što više mišljenja, prije svega mišljenje onih koji su koristili ovaj lijek je važno, a zatim droga pomaže ili je muljaža. Ne isključiti tako da znanstvenici su uspjeli napraviti proboj u području farmakologije, ali u prirodi puno antioksidansa, ali oni nisu učinkoviti ili izražava neznatno slaba da se moraju poduzeti tijekom godina, što bi to dobili nikakav učinak. No, takvi izrazi: „Kao što će se održati u dogledno vrijeme” - oprostite mi jednostavno nije ozbiljna, sama proljev se može dogoditi i to je upitno. U starijoj životnoj dobi kada osoba za 60 godina sama po sebi ne prođe ništa, ali se okreće, kao što se snježna gruda stare čireve pridružuje novom, itd.

Radim kao programer. Kad su imali problema s suhim očima, počeo je koristiti vizomitin. Negdje u mjesecu primjene, situacija s očima se znatno poboljšala. I sada dvije godine koristim te kapljice. Primijetio sam da ako ništa dugo pauzu u primjeni, situacija s očiju suhoće i umora opet pogoršava, iako polako, tako da je zadnji put kad sam ih primijeniti stalno, 2 puta dnevno (ujutro i navečer na 2. pad). Sažeti. Kapi djeluju nedvosmisleno i vrlo dobro, ovdje nitko ne bi rekao ništa. Najmanje dva od mojih problema odlučila sam - to je suhoća i zamor očiju. O svemu ostalom što je navedeno u bilješci o pripremi vrste katarakte i tako dalje. Ne mogu ništa reći. A još više kapi visomitina ne poboljšavaju vid. U meni je kratkovidnost prosječnog stupnja.
Za 2 godine korištenja moja vizija nije poboljšana i nije se pogoršala.

P / S Ja ću dodati još jedno kratko opažanje. Ljeto je sada, a ako je to jak, sunčani dan, čini mi se da su mi oči postale bolje tolerirane izravnom sunčevom svjetlošću, tj. manje grglja na svijetlo sunčan dan.

Kapal Visomitin 6 mjeseci od katarakte kako je propisano. Nisam primijetio rezultat, nisam pronašao promjene u ispitivanju.

Potpuno potvrđujem što je ranije rečeno.

Smiješno je čitati. Pogledao sam na Internet, pročitao i potrčao u potragu. Iznenađujuće je pronađeno u našem gradu. Kupio je odmah 3 flakonchiki na 560 rubu. Ipak, u ljekarni su rekli ili rekli, to mi je od tada nosila. on se rijetko događa. Svi tako dizajnirani: u vrećici s kapi stavili bocu smrznute vode iz hladnjaka... Počeo se kapati s mužem. Imam katarakte, a to je za profilaksu. Nitko od nas nije se približio. Ne sjećam se svega, ali samo se pojavila svrbež. Nešto nitko nije napisao da je pobijedio katarakte. I suhe oči - kupite deficit za 36 rubalja i bit ćete sretni! Kako je bilo šteta da bacam!

Pokušao sam "kapi Skulacheva", nisam osjetio nikakva posebna poboljšanja u vidu. Nema boljeg od običnih kapi za oči! Naravno, akademik može činiti da je uvođenje antioksidansa u mitohondrije, ne može imati prekrasno akciju samo zato što slijedi iz teorije, no autori izuma imaju tendenciju precijeniti svoje sposobnosti. Sve teorije su nesavršene i jedino iskustvo može dokazati nešto. Ali iskustvo je ograničeno - netko će imati učinak, netko neće. Skulachev jer je razvio svoje „ione Skulachev” ne samo za liječenje oka - mahne borbu protiv starenja općenito... U međuvremenu, borba protiv slobodnih radikala je samo jedan od načina kako produžiti život. I nije najučinkovitiji - opsjednut istom idejom entuzijasta iz Instituta za fizikalnu, Akademija znanosti SSSR uzeo BHT u velikim dozama, ali ništa od ovog pothvata nije radio (uostalom laboratorij kvantitativna gerontologija zatvorena), i ne bi se moglo dogoditi, jer osoba nije polimer, koji bi trebao biti zaštićen od toplinsko-oksidativnog uništenja pod utjecajem kisika! Bezuman je pristup vrlo složenom predmetu kao vrlo jednostavan... Ovo je prikladno samo u prvoj aproksimaciji i tipično je za početnike i amatere.

Isto vrijedi i za pokuse na miševima, kod ljudi ne odlazi.

Od suhe sindrom očiju, kao i suzenje, što se očituje u vjetrovitom vremenu, to mi je pomogao puno more krkavine ulja. I, na početku ga nije za to, ali kao izvor prirodnih vitamina A i E, nakon 2 mjeseca dnevne primjene od 10 kapsula dnevno, odjednom primijetila da na ulici oči prestao zalijevanje! Tada sam u nekom članku slučajno pročitao da ulje pomaže

Pijemo taurin, čija je dobro dokazana. A zašto ne primjenjujemo kapljice suhog oka Taurina, proizvedene na osnovi tog taurina? Ja i svi moji prijatelji koriste ih od trenutka kada se pojavljuju u ljekarnama. Svatko je vrlo sretan. Od početka njihove primjene, vizija se nije pogoršala, a oči se gotovo ne umaraju kada rade s tabletom, a umorne su od manjeg opterećenja.

Moja kratkovidnost je -11. Mnogo je stvari ispalo, uglavnom indijska Ujala, itd. Bez razgovora o našem iz zdravstvenih trgovina. Učinak O. Katarakta doista. Moje mišljenje je sve duboko u mojoj glavi, ali kako to shvatiti? Od liječnika nema pomoći, ako samo naočale mogu biti jači odabrati, ali bez liječenja. Pew Ogovit, lutein idr. Recite nekome i nečemu.

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Najvažnija stvar je gimnastika za oči. A koliko si godina? Možda nije kasno da operirate i riješite problem

Dmitrij, hvala. Bio sam 65. Jučer navečer u režiji liječnika pio atorvastatin 10 mg / dan trećeg pile / I nakon 50 minuta pao vid, svjetlo postaje troitsya u očima, jaka bol u glavi, nisam spavao do 4 noći, a potom napio kovalola. Hitnu pomoć rekli su sto ne može pomoći. Sada se ništa nije promijenilo s mojim očima, sve se kreće. I svi su glasovi glasni. Ja sam u suzama i šokiran. Tako je sada još uvijek niža od -11. Ja sam u suzama i šokiran. U ponedjeljak sam se prijavio za oko i terapeut, koji je imenovao Atorvastatin.

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Svjetlo. U kliničkim ispitivanjima takvih svojstava atorvastatina nisam upoznao. Moguće je da imate slučajnost. Pogotovo jer ste već otkazali. Ako krv nije previše tekućina, možete pokušati piti piracetam 3 mg dnevno. Poboljšava fluidnost staničnih membrana i poboljšava opskrbu mozga. Možda je to vaš razlog. Ali nisam liječnik i nemam pravo imenovati tebe. Stoga, ovo je moj savjet na vlastitu odgovornost i rizik. Za informacije, piracetam (ako nema zatajenja bubrega) je jedna od najsigurnijih tvari koje je čovjek ikada sintetizirala.

Dmitrij, sutra idem u oči i terapeut. Ono što kažu. Ali, definitivno, vjerujem ti više. Piracetam,
vjerojatno će me uzbuditi. Nisam ga prije uzela. Napravio sam kurs mexidola i korteksina. Saw Phenibut i Corvalol, Concoror je prestao bronhospazam od njega, Indapamide je također prešao. Otišla je Ramipril i Raunatin. Ali ponekad morate nadoknaditi karinfar ili moxonidin. Kućica ne radi. Problemi s PA, menopauza, VSD, cerebralna ishemija, cerebralna arterioskleroza, cista svih pilota. Treba mi nekako liječiti živce, iako nisam nervozan, ali kao da je u usponu, vrlo uzrujan. Već sam zbunjen u svemu. I ne znam. Šećer je normalan, kolesterol je 6.3. Je li kupio ili kupio MK7 i što piti? Atorvastatin neću.

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Angažiran sam protiv starenja. Ovo pitanje treba riješiti kod svog liječnika

Dmitrij, dobio je CT skeniranje glave. Cista na cerebelumu 12x11x14. Zaključak Umjereno širenje subarahnoidne cerebrospinalne tekućine. Retrocerebularna arahnoidna cista. Lokacije patološke gustoće iz supstancije mozga pod uvjetima nativne studije nisu otkrivene. Liječnik oka je rekao ili rekao povodom trofeja po mišljenju onoga što je neurotično i usmjerio se na neurolog. Čekanje snimanja. I na vrhu glave bol i crvi ugrize i kapaju. Kako ću ovo shvatiti? Tablete uzimam Raunatin 1 ujutro i navečer Ramipril 5 mg. Ujutro je tlak 100/70 puls 75, navečer u normi i ako dodam Moxonidin ili Corinfar, ali pulsa popodne 85, noću 75. Je li opasno? A velika nervoza je mentalna. Poslali smo na oku Fedorovskaya 11. siječnja. Pomozi mi molim savjet.

Samo vam liječnik može preporučiti. Mogu samo dijeliti podatke istraživanja

Angažiran sam protiv starenja. Ovo pitanje treba riješiti kod svog liječnika

Znači li ti kapi rade?

Imam 70 godina. Kratkovidnost (-6). Stavili su na progresivnu katarakta. Počeo sam kopati kape visomitina 2014. godine (moj kolega je čitala na poslu u LAD-u). Oko mjesec dana kopam 2 puta dnevno, 3. mjesec nije. Lučica je postala manja, vidno polje sjajilo. Puno radim s računalom (izrađujem crteže u CD-u s autocadom). Hvala visomithin točnije svojim programerima. Liječnici se rijetko ispituju, barem oculista prije dvije godine. Imam i retinalnu distrofiju ("pločnik od kamenja").

Dodajte komentar Odustani od odgovora

Bit ćemo vam zahvalni ako nakon čitanja članka ostavite svoje komentare. Vaše mišljenje je vrlo važno kako bi materijal bloga bio informativniji, razumljiviji i zanimljiviji.

Sadržaj

Pretplatite se na vijesti

Želite dobiti priliku vidjeti svijet budućnosti sa svojim očima? Ako da, onda morate dugo živjeti i uvelike usporiti starenje vašeg tijela. Da bismo to učinili, nudimo sudjelovanje u programu "Ne-aging".

Pomoć za blog

Da bi blog postojao, morate platiti za ime domene, za hosting, za promociju. Ako imate želju za pomoć pri uplati za hosting, naziv domene, tada možete prenijeti donacije na račun Ja sam indeks. Novac: 410012847316235 i prijaviti ga poštom. Saznajte kako možete pomoći u razvoju bloga.

Knjiga "Dijagnoza starenja"

Dragi čitatelji! Želim vam predstaviti besplatnu knjigu s Mikhailom Batinom "Dijagnoza starenja". Ovo je prva znanstvena i praktična knjiga o ovoj temi, napisana na ruskom jeziku. Dokazi su temeljito rastavljeni, s referencama na studije. Knjiga sadrži mnoge slike i grafikone. Namijenjen je praktičnoj upotrebi za produljenje života.

Knjiga o dugovječnosti

Dragi čitatelji! Želim vam predstaviti rezervirati jedan od vodećih znanstvenika u Rusiji i svijetu u području protiv starenja "Crijeva dugog jetre. 7 načela prehrane koja usporava starenje »

EKG srca kod kuće

Svrha ovog bloga

  • Sve je počelo 2005. godine, kada su znanstvenici primijetili da jedna od vrsta sisavaca nikada funkcionalno ne prestaje - to je bio "gol kopor".
  • Do 2005. godine ljudi jednostavno nisu tražili takve životinje. Od djetinjstva, svatko od nas se priviknuo na ideju da sva živa bića u ovom svijetu očekuju starost i smrt. Dugi niz godina smo starenja normu i ne primijetiti da puno životinja koje nisu funkcionalno ostarjeti oko živi, ​​imaju visok životni vijek i umrijeti funkcionalno mlađa: golo krtica rat, palicu, bowhead kitova, krokodila, azijski slon, Galapagos kornjača, morskog psa, šarana i lubina, hidra, morskih rakova, školjaka s mekušaca islandskih, mnogih vrsta ptica.
  • Tek nakon 2005. godine mnogi gerontolozi vjerovali u mogućnost zaustavljanja procesa funkcionalnog starenja osobe, radikalno povećavaju očekivano trajanje života.